Άλλο ένα φεστιβάλ, το πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, λόγω των συνθηκών, έγινε ανάμνηση. Όπως πάντα μαγική. Ευχαριστούμε όλες και όλους που βρέθηκαν εκεί και ειδικά τον μουσικό και ηθοποιό Μελαχρινό Βελεντζα και την κοινωνική αγωνίστρια Έφη Λατσούδη. Ο πρώτος μας αφηγήθηκε ένα διήγημά του, έπαιξε πιάνο και μας έδωσε μια ιδέα για ένα πολύ φιλόδοξο διαδραστικό πρότζεκτ που ετοιμάζει. Η δεύτερη μας μίλησε για το προσφυγικό με τον τρόπο που μόνο μια γυναίκα που είναι ταγμένη εδώ και χρόνια στον αγώνα της αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες θα μπορούσε να μας μιλήσει. 

Το φεστιβάλ λόγω των ειδικών συνθηκών επιστρέφει στην Κρήτη και σας προσκαλεί σε μια από τις ωραιότερες και ανεξερεύνητες παραλίες της. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην σειρά Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη και είναι καλεσμένοι συγγραφείς και καλλιτέχνες που συμμετέχουν στα βιβλία της σειράς. Φυσικά το φεστιβάλ, στο οποίο θα έχουν ληφθεί όλα τα προστατευτικά μέτρα λόγω των συνθηκών της εποχής θα πλαισιωθεί και από άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο. Για το λόγο αυτό είμαστε όπως πάντα ανοιχτοί σε συμμετοχές από κάθε είδους καλλιτέχνες

Στείλτε τη δήλωση συμμετοχής σας μέχρι τις 20 Ιουλίου 2020 στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.